Tjänster

Kompetenta mäklartjänster

Vi erbjuder mycket mer än att bara sälja och förmedla lägenheter. Vi arbetar även med en rad andra tjänster, som att ha kontakt med kunder, utföra olika serviceuppdrag, vara uppdaterad på bostadsmarknadens svängningar, värdera bostäder och mycket annat. Det handlar om att erbjuda våra kunder ett så heltäckande tjänsteutbud som möjligt. Här går vi igenom några av de kvalitativa tjänster vi erbjuder:

Startklar

Denna kostnadsfria tjänst innebär att vi gör förberedelser i god tid, allt för att en försäljning ska fungera så smidigt som möjligt när det väl är dags. Detta kan vara till stor nytta vid en flytt då det ofta kan vara svårt att tajma in och matcha en försäljning med en inflytt i en ny bostad.

I denna tjänst ingår bland annat följande: rådgivning och värdering, fotografering, beskrivning och planritning, förberedelse av underlag till annonser både till press och bostadssajter på internet, skatterådgivning och planer för en fördelaktig finansiering. Med hjälp av Startklar är din bostad alltid redo att säljas på kort varsel.

Ringmärkt

Ringmärkt innebär att vi låter en certifierad besiktningsman gå igenom bostaden för att upptäcka dolda fel som eventuellt kan finnas. Här ingår en rad viktiga kontroller som gör att du slipper problem i framtiden:

• Okulär vatten- och avloppskontroll

• Överlåtelseförsäkring som ska skydda mot oförutsedda skador på kyl och frys, värmesystem och andra invändiga sanitetstillbehör

• Areamätning.

Vill du veta mer om ringmärkt så går det utmärkt att kontakta oss.

Homestyling

Vi gör allt vi kan för att din lägenhet ska vara så attraktiv som möjligt inför visning och försäljning. En homestyling utförd av en kompetent och erfaren inredare innebär att du verkligen tar kontroll över situationen och pushar upp intresset för objektet. Våra inredare kan alla metoder som gör att en bostad ser attraktiv ut för potentiella kunder. Möbler byts ut för att skapa ytor och en snyggare miljö, vi kan ljussätta på ett mer attraktivt sätt och dekorera lägenhet. En fräsch och öppen miljö med så få tecken på vilka som bor i bostaden är ett stabilt sätt att höja attraktionsvärdet.

När det handlar om homestyling så har du två varianter att välja på: antingen ger vi dig homestylingtips för en mindre summa eller den lite dyrare varianten där våra inredare tar full kontroll över hela jobbet med att styla bostaden.

Fri värdering

Våra erfarna värderingsexperter gör en kostnadsfri värdering av din bostad – utan några förpliktelser från din sida. Mycket bra om du vill ha koll på bostadens värde inför framtiden.

Vi sammanställer dessutom alla de fakta som finns om din bostad. Detta handlar om att kontrollera boytan (i Stockholmsområdet är varje kvadratmeter guld värd), genomgång av bostadsrättsföreningens ekonomiska läge, kostnadskalkyl för boende med mera. Vi kan även bistå med detaljerad rådgivning inför en eventuell försäljning.

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster! Telefon 08-29 88 80.

Vi hjälper dig att sälja ditt hus eller köpa ditt drömboende!