Om oss

Din mäklare i Ursvik

På Mäklarringen arbetar vi alltid med kunden bästa i fokus. Att jobba med hjärta är vår ledstjärna och en nöjd och glad kund är vårt mål.

Vi strävar alltid efter att ha engagemang och kvalitet i våra tjänster och vill göra upplevelsen att köpa eller sälja ett hus enkel och smidig. Vi har utmärkt lokalkännedom i Ursvik och hela Solna/Sundbyberg, två spännande tillväxtkommuner med ett stort och ständigt växande bestånd av bostäder.

Helhetslösningar som skapar smidiga affärer

Vårt kontor ligger i Sundbyberg, precis på gränsen till grannen Solna. Denna geografiska placering ger oss stora möjligheter att hjälpa våra kunder att hitta rätt bostad i Ursvik och andra närliggande kommuner. Vi erbjuder en helhetslösning som mäklare för att du ska känna dig trygg i din bostadsaffär.

Vi är en del av Mäklarringen, ett företag med över 50 kontor i hela Sverige. Vi har hjälpt våra kunder att sälja och köpa bostäder i Sverige och utlandet i över 30 år och våra bostadsannonser når alltid ut snabbt och brett online. Vi drivs av våra medlemsföretag vilket gör att pengarna alltid återinvesteras i verksamheten. På det sätt får våra medarbetare chansen att utveckla sig och ge dig en ännu bättre chans att lyckas med bostadsaffären!

Här är vi som arbetar på Mäklarringen i Solna:

Mäklare Emma Hanna

Emma Hanna – Reg. Fastighetsmäklare
[email protected]
Mobil: 0739-722 722

Mäklare Tidor Ablahad

Tidor Ablahad – Reg. Fastighetsmäklare
[email protected]
Mobil: 072-308 01 95

Mäklare Said Said

Said Said – Reg. Fastighetsmäklare
[email protected]
Mobil: 072-299 92 33

Koordinator Fadi

Fadi Mikha – KOORDINATOR / BLIVANDE FASTIGHETSMÄKLARE
[email protected]
Mobil: 076-0607466

Vi hjälper dig att sälja ditt hus eller köpa ditt drömboende!