Om oss

Din mäklare i Ursvik

Vi arbetar alltid med kunden bästa i fokus. Att jobba med hjärta är vår ledstjärna och en nöjd och glad kund är vårt mål.

Vi strävar alltid efter att ha engagemang och kvalitet i våra tjänster och vill göra upplevelsen att köpa eller sälja ett hus enkel och smidig. Vi har utmärkt lokalkännedom i Ursvik och hela Solna/Sundbyberg, två spännande tillväxtkommuner med ett stort och ständigt växande bestånd av bostäder.

Helhetslösningar som skapar smidiga affärer

Vårt kontor ligger i Sundbyberg, precis på gränsen till grannen Solna. Denna geografiska placering ger oss stora möjligheter att hjälpa våra kunder att hitta rätt bostad i Ursvik och andra närliggande kommuner. Vi erbjuder en helhetslösning som mäklare för att du ska känna dig trygg i din bostadsaffär.

Vi är en del av Mäklarringen, ett företag med över 50 kontor i hela Sverige. Vi har hjälpt våra kunder att sälja och köpa bostäder i Sverige och utlandet i över 30 år och våra bostadsannonser når alltid ut snabbt och brett online. Vi drivs av våra medlemsföretag vilket gör att pengarna alltid återinvesteras i verksamheten. På det sätt får våra medarbetare chansen att utveckla sig och ge dig en ännu bättre chans att lyckas med bostadsaffären!

Vi hjälper dig att sälja ditt hus eller köpa ditt drömboende!