Värdera bostad Ursvik

Värdera din bostad i Ursvik

Vi erbjuder fri värdering av hus och bostadsrätter i Ursvik och hela Solna/Sundbyberg. En utmärkt tjänst för dig som ska sälja bostad. Värderingen är inte bindande och sker helt utan förpliktelser från kundens sida. Vad som händer efter besiktning och värdering är helt ditt beslut. Om du bestämmer dig för att sälja så hjälper vi dig med hela försäljningsprocessen.

Om du sedan väljer att sälja bostaden så är det du som bestämmer hur vi ska gå till väga. Oavsett om du vill göra det diskret eller synas ordentligt så kan vi hjälpa dig.

Fyll i kontaktformuläret här på sidan så hör vi av oss till dig för att boka en tid för värdering.

Kostnadsfri värdering

En noggrann och detaljerad värdering av en bostad är mycket bra hjälp för säljaren. Den gör det bland annat lättare att planera för framtiden i och med att du vet ungefär hur mycket du kan sälja bostaden för och hur mycket du kan lägga på ditt nya boende. Värdera din bostad i Ursvik och få överblick och kontroll över situationen och din ekonomiska situation. En ovärderlig hjälp som gör att du i lugn och ro kan välja hur du ska gå vidare med din bostad.

Inga speciella förberedelser behövs

Vid en bostadsvärdering kommer en av våra erfarna mäklare hem till dig för ett möte. Mäklaren bedömer din bostad och du får också ett utmärkt tillfälle att ställa frågor om det finns något du vill veta om försäljningen. Några speciella förberedelser är inte nödvändiga inför värderingen, städningen har exempelvis ingen som helst betydelse för värderingen av en bostad.

Det finns många faktorer som avgör värdet på en bostad. En tungt vägande faktor är läget på bostadsmarknaden. Är det många som är intresserade av en bostad i Ursvik eller är utbudet större än efterfrågan? Inför en värdering tittar vi på prisutvecklingen i området under den senaste tiden.

Framtiden för området spelar också in. Planeras det några projekt som kan göra området mer eller mindre eftertraktat? I Ursvik byggs det så det knakar och efterfrågan är stor, liksom i stora delar av Stockholmsområdet.

lyckat köp av lägenhet i Ursvik

Bostadens skick viktigt vid värdering

Bostadens skick har givetvis stor betydelse, men är efterfrågan stor så kan även lite slitna bostadsrätter och hus få en hög värdering. Kommunikationer och närhet till service som affärer, skola, förskola och vårdcentral har också betydelse när vi ska värdera en bostad i Ursvik.

När det handlar om hus är driftskostnaden av betydelse för priset, när det handlar om bostadsrätter är föreningens ekonomi samt försäljningspris på lägenheter i området en faktor som påverkar vid en eventuell försäljning.

När värderingen är slutförd sammanställer vi allt och gör en detaljerad säljbeskrivning av objektet. Denna heltäckande presentation gör det enkelt för köpare att besluta sig.

Eftertraktade bostäder i Ursvik

Det är sällan ett problem för oss att sälja en bostad i Ursvik, en levande och växande tätort i norra Stockholm. Närheten till huvudstaden gör att priserna allmänt är hög och på tillväxt.

Vi hjälper dig att sälja ditt hus eller köpa ditt drömboende!